Attractie verhuur
Attractieverhuur voor jong en oud Organiseert u een feest voor jong en oud dan kunt u haast niet om attractie verhuur heen. Het gaat hier om datgene waar kinderen van alle leeftijden dol op zijn; springkussens. Dit is iets waarmee u ervoor zorgt dat uw feest een absolute topper wordt waarbij uw gasten graag wat langer blijven rondhangen. Een feest waarbij u rekening houdt met de kleinste gasten geeft maar al te duidelijk aan dat u echt weet wat er nodig is.
Vermaak en lekkers Attractie verhuur komt natuurlijk niet op zich. Als u het goed wilt aanpakken regelt u naast een springkussen bijvoorbeeld ook een suikerspinnenmachine en een popcornmachine. Op die manier kunt u de grote mensen een feest aanbieden waarbij men zeker weet dat ook de kleine gasten het goed naar hun zin hebben. U kunt alles op het gebied van het vermaak van kinderen in één keer huren via dit speciale gedeelte van postmapartyverhuur.nl. Op deze manier maakt u van een feest of evenement niet alleen wat onvergetelijks voor de volwassenen; ook de kinderen komen uitgebreid aan hun trekken.

Springkussen circus

€ 85,00

Springkussen circus

€ 85,00

Dit leuke grappige springkussen mag zeker niet ontbreken op uw feestje 

laat de kinderen genieten 

Afmetingen 5,20x 4 x4,5

Nét even iets anders dan een normaal springkussen. Deze opblaas attractie heeft namelijk een leuke glijbaan aan de zijkant van het springkussen! Huur dit opblaasbare springkussen en de kinderen kunnen op de glijbaan klimmen, waardoor ze naar buiten glijden. Door de aanwezigheid van de glijbaan is de 'doorloop' in het kussen hoog, de kinderen blijven namelijk niet alleen maar in het springkussen maar zijn ook regelmatig buiten het kussen.

 

Springkussen Feest

€ 90,75

Springkussen Feest

€ 90,75


Bezorg kinderen een onvergetelijke dag! Huur dit feestelijke springkussen met dakje. Door het kleinere formaat is het uitermate geschikt om te huren voor de wat kleinere kinderen. Dit springkussen heeft een dakje zodat kinderen beschut zijn tegen lichte regen en de felle zon. Qua transportformaat is dit kussen zeer compact. Het past in vrijwel elke kofferbak van de auto. Uiteraard kunnen wij het springkussen ook bezorgen.

Let op! Wanneer het springkussen abnormaal vies retour komt zijn we genoodzaakt reinigingskosten in rekening te brengen. Te denken valt aan zand, modder, sticker- of etensresten. De kosten hiervoor bedragen 25.00 incl. BTW en zullen achteraf berekend worden.

Springkussen Kasteel

€ 113,44

Springkussen Kasteel

€ 113,44

Huur ons Kasteel springkussen en waan je een echte ridder of prinses! Dit springkussen is geschikt om in bijna iedere tuin te plaatsen. Bovendien heeft dit springkussen een dakje zodat kinderen beschut zijn tegen lichte regen en de felle zon. Wil je dit springkussen huren? Huur hem eenvoudig hieronder door het springkussen in je verhuurkar te plaatsen.

En 

Springkussen Jungle

€ 90,75

Springkussen Jungle

€ 90,75

Bezorg kinderen een onvergetelijke dag! Huur dan dit vrolijke springkussen. Door het kleinere formaat is het uitermate geschikt om te huren voor de wat kleinere kinderen. Door de lage hoogte van het luchtkussen is deze ook eenvoudig binnen te plaatsen, in uw garage, schuur of onder een carpoort. Qua transportformaat is dit kussen zeer compact. Het past in vrijwel elke kofferbak van de auto. Uiteraard kunnen wij het springkussen ook bezorgen.

 

Huur ons springkussen Boerderij en je hebt net even iets anders. Er zit namelijk een leuke glijbaan op, daarnaast in het midden nog een opblaasbare koe waar je op kan zitten. Huur dit opblaasbare springkussen en je bent verzekerd van uren speelplezier! Door de aanwezigheid van de glijbaan is de 'doorloop' in het kussen hoog, de kinderen blijven namelijk niet alleen maar in het springkussen maar zijn ook regelmatig buiten het kussen. Kunt u de kinderen net even iets beter in de gaten houden..