Een ruim model partytent van 3 bij 6 meter, wordt veel gehuurd als onderdeel van ons 'tentpakket 3x6'. Dit model is geschikt voor ongeveer 25-30 mensen. Deze tent is uitermate geschikt voor een leuke outdoor activiteit en tegen beschutting van het Nederlandse weer. De onderzijde van de zijwanden zijn voorzien van tochtflappen.

Dit is onze hardloper onder de traditionele partytenten! Een stevig model tent met 3,8 cm. dikke frame buizen. Een middelgroot model en geschikt voor 20-25 mensen. Door de afmeting van 4 bij 4 meter past de tent in bijna iedere tuin. De partytent is leuk in te richten met bijvoorbeeld onze feestverlichting. Wij helpen u hier graag verder mee!

Een ruim model partytent van 4 bij 6 meter. Door de ruime breedte en lengte is de tent erg praktisch in te richten! Dit model is geschikt voor ongeveer 30-35 mensen. Deze tent is uitermate geschikt voor een leuke outdoor activiteit en tegen beschutting van het Nederlandse weer. De onderzijde van de zijwanden zijn voorzien van tochtflappen.

Buizen tent 5x5

€ 100,00

Buizen tent 5x5

€ 100,00

Is 4x4 te klein en 4x6 te groot

dan is deze 5x5 tent precies wat u zoekt

hij kan tegen de gevel aangezet worden waardoor het een verlengstuk van uw huiskamer word

geschikt voor 45-55 personen 

inclusief zijwanden 

 

Ons grootste model traditionele partytent heeft een afmeting van 4 bij 8 meter en is geschikt voor ongeveer 40-45 personen. Deze party tent verhuren wij veel voor buurt- en vrijgezellenfeesten. De onderzijde van de zijwanden zijn voorzien van tochtflappen en de partytent is waterdicht te koppelen met een tweede partytent door middel van een regengoot. De opzettijd van deze partytent bedraagt 40-50 minuten. Voor inrichting met statafels, verlichting en verwarming zijn wij u ook graag van dienst.

Partytent 8x8

€ 250,00

Partytent 8x8

€ 250,00

Partytent 8x8 huren compleet geleverd met zijkanten 100% waterdicht, de korte kant van de tent kan tegen uw woning waardoor de deuren open kunnen slaan in de tent.

De 8x8 Partytent bestaat uit 2 tenten van 8x4. Mocht het regenen ontvangt u een goot van ons.

De tent is gelabeld en hierdoor zeer snel op te zetten en is goed vervoerbaar in een grote auto of bus

Pagode Tent

€ 325,00

Pagode Tent

€ 325,00

Pagodetenten zijn ideaal voor het geven van een workshop of het bieden van onderdak aan standhouders. Deze stijlvolle tent is een markante verschijning, met dank aan haar karakteristieke puntdak. Een groot voordeel van de Pagodetent is ook dat je hem makkelijk kan koppelen aan andere pagode- of aluhaltenten en dat je hem kan voorzien van een vlonder.

vloerdelen

€ 7,50

vloerdelen

€ 7,50

vloerdelen per deel

3x0,5 = 3 meter x 50cm

4x0.5 =4 meter x 50 cm

Regen /koppelgoot

€ 10,00

Regen /koppelgoot

€ 10,00

Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer. Voorkom verrassingen en huur bij meerdere partytenten een regenoot. Met deze tussengoot koppel je meerdere tenten waterdicht aan elkaar. De regengoot vangt het regenwater op zodat het tussen de tenten droog blijft.

Eigenschappen:

  • Beschikbaar in verschillende lengte
  • Wordt stevig gemonteerd met industrieel klitteband
  • Zorgt voor een waterdichte koppeling tussen meerdere tenten
  • Kan zowel aan de lange én korte zijde gemonteerd worden

Aantal goten per tent

  • 2 tenten: 1 koppelgoot
  • 3 tenten: 2 koppelgoten
  • 4 tenten: 3 koppelgoten
  • 5 tenten: 4 koppelgoten