Communicatie/BHV
Alles voor uw communicatie/BHV
De afdeling communicatie/BHV is onmisbaar bij een evenement of feest. U moet er niet aan denken dat er zich ooit een noodgeval voordoet maar het kan iedereen overkomen. In dat geval is het goed dat alle betrokkenen voorzien zijn van de juiste apparatuur. Of het nu gaat om een portofoon of om een EHBO koffer met alle toebehoren; wij van Postmapartyverhuur kunnen u alle middelen leveren om een evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen. U huurt altijd sets waarvan wij de volledige werking kunnen garanderen.
Een goed advies is goud waard Communicatie/BHV is iets waar niet iedereen evenveel verstand van heeft. Wij van Postmapartyverhuur kunnen u dan ook op gepaste wijze adviseren wanneer u dergelijke middelen wilt gaan huren. U kunt ze huren voor een evenement maar ook bijvoorbeeld op structurele basis wanneer u voor een korte tijd een goede oplossing nodig heeft. We vertellen u graag over de mogelijkheden om op een onopvallende manier een evenement of andere aangelegenheid te beveiligen. Het enige wat u zelf nog moet doen is het sfeerbeheer tijdens het feest; de praktische zaken kunnen wij voor u regelen.

Communicatie/BHV

Portofoons

€ 10,00

Portofoons

€ 10,00

Portofoon vergunningvrj

prijs per portofoon 7,50

Al onze Prijzen zijn Inclusief Btw

Brandblusser 6 kg.

€ 15,00

Brandblusser 6 kg.

€ 15,00

Deze poederblusser is geschikt voor het blussen van vloeistof-, vaste stof-, en gasbranden, de zogenaamde ABC brandklassen. Het blusmiddel van een poederblusser geeft nevenschade bij elektrische apparatuur.

Ook voor buitenlocaties zijn deze poederblussers zeer geschikt, ze zijn vorstbestendig.

Eigenschappen:

  • Met erkenning van verzekeringsmaatschappijen
  • Inclusief gele REOB jaarlijkse keuringssticker
  • Niet geschikt voor het blussen van apparatuur die onder spanning staat
  • Groot blussend vermogen
  • Huurprijs excl. vulling mocht de blusser gebruikt worden, prijs opnieuw vullen: € 35,00

speakermic kenwood

Verbandtrommel nodig op een evenement

u kunt hem bij ons huren

(gebruikte artikelen worden D.m.v nacalculatie in rekening gebracht)

Al onze Artikelen zijn inclusief Btw

Compacte verbandkoffer met alle verbandmaterialen conform de nieuwe richtlijn van Het Oranje Kruis (Bedrijfsverbandset). Deze koffer is overzichtelijk ingedeeld met alle verbandmaterialen achter transparante afdekplaten, zo blijft alles ook na meerdere keren openen netjes op zijn plaats.Afmetingen: 33 x 23 x13cm.

Aanbevolen voor alle bedrijven en instellingen met een normaal bedrijfsrisico.

Kenwood security Ear

om onopvalend toch scherp te zijn

al onze prijzen zijn inclusief btw