Gereedschappen
Gereedschappen voor het zware werk
Heeft u een evenement waar het echt zware werk aan te pas komt, dan heeft Postmapartyverhuur.nl voor u de juiste gereedschappen om dit voor elkaar te krijgen. Het gaat dan bijvoorbeeld om een garagekrik of een kettingzaag. Dit zijn zaken die van pas kunnen komen bij een evenement waar het echte harde werk aan te pas komt. U kunt ook gebruik maken van diverse soorten takels om werkzaamheden uit te voeren en zware objecten goed en veilig te tillen.
Energie en materiaal Gaat u elektrisch gereedschap huren, houdt u dan altijd in de gaten dat u wel genoeg stroomaansluitingen voor handen heeft om alles goed te kunnen gebruiken. Is dit niet het geval dan kan Postmapartyverhuur u ook op dit punt goed advies geven. Heeft u vragen op het gebied van het gebruik en de inzet van gereedschappen, neemt u dan contact met ons op. Samen met u komen we tot de oplossing om elke technische uitdaging aan te gaan. Postmapartyverhuur is er niet alleen voor de feestartikelen maar ook voor de praktische oplossingen.

Garagekrik 4 Ton

€ 10,00

Garagekrik 4 Ton

€ 10,00

garagekrik  4 Ton

Grondboor

€ 2,50

Grondboor

€ 2,50

Grondboor

Waterslang Inclusief GardenaKoppeling

 lengste 10 meter

vorkspreidtang

€ 5,00

vorkspreidtang

€ 5,00

Achterband van uw fiets wisselen

met deze vorkspreidtang heeft u het in 5 minuten voor elkaar

huur hem nu bij Postmapartyverhuur.nl

1 tons handtakel

€ 7,50

1 tons handtakel

€ 7,50

1 tons Handtakel

moet u de heg scheren 

huur bij ons voordelig een electrische Heggenschaar

Bosch AKE 30S kettingzaag met SDS-systeem 1800W 30 cm

moet u hout zagen ,huur dan nu bij ons uw kettingzaag

al onze producten zij inclusief btw

Uitverkocht

Dompelpomp

€ 7,50
Uitverkocht

Dompelpomp

€ 7,50

Dompelpomp

Stenenkruiwagen

€ 10,00

Stenenkruiwagen

€ 10,00

moet u stenen vervoeren of wat anders huur dan onze stenenkruiwagen

om uw last te verlichten

al onze producten zijn inclusief btw

Huishoudtrap 2 hoog


Met de Karcher SC2 Easyfix reinig je eenvoudig en snel jouw harde vloeren of het aanrechtblad. Bij deze stoomreiniger ontvang je een vloermondset en een kleine ronde borstel. Harde vloeren reinig je met de vloermond waarop een microvezeldoek zit die de stoom doorlaat en het vuil absorbeert. Het aanrechtblad neem je onder handen met de kleine borstel. Op het handvat zit een knop waarmee je de stoomkracht aanpast. Handig, wanneer je te maken hebt met hardnekkig vuil. De vieze plekjes bij de kraan reinig je met het stoompistool. Hier ga je zeer precies mee te werk, zodat ook kleine hoekjes en gaatjes weer schoon en fris zijn.

De KWD stofzuiger onderscheidt zich door zijn krachtige, compacte en energiezuinige ontwerp, 12 l kunststof tank, blaasfunctie, 2 m kabel, 1,8 m zuigslang en 4 stuurwielen voor meer comfort.

De KWD 1 V-12/2/18 met zwarte kop overtuigt door zijn compacte design en is met een energieverbruik van slechts 1000 W uiterst krachtig en energiezuinig. Dit betekent dat het apparaat uitstekende reinigingsresultaten behaalt met droog, nat, grof en fijn vuil.

De nat- en droogzuiger heeft een robuuste kunststof tank van 12 liter, een snoer van 2 meter, evenals een zuigslang van 1,8 meter met rechte steel, een vloerzuigmond met clips, een schuimfilter en een vilten filterzak. Bovendien biedt deze stofzuiger een praktische uitblaasfunctie, die onder meer kan worden geactiveerd op moeilijk te stofzuigen plaatsen.