Heaters

Heaters
Warme wintersfeer met heaters
Een evenement in de winter vraagt om het gebruik van heaters Een evenement in de winter is namelijk zeer fraai maar het Nederlandse weer zal zich dan van zijn koudste kant laten zien. Wanneer u een sfeer hebt waarbij de feestgangers of bezoekers zich warm moeten houden met een dikke jas en een warme sjaal is de kans groot dat men voortijdig af zal haken. Het is dan ook voor u als organisator van het grootste belang dat u voorziet in een aangename temperatuur op de feestlocatie. Postmapartyverhuur.nl heeft in dat geval de juiste middelen voor handen om een locatie op te warmen.
Wij regelen de warmte, u regelt de rest Naast partytenten en meubilair regelen wij ook heaters in meerdere soorten om ervoor te zorgen dat uw evenement een aangename temperatuur heeft. Met een heater kunt u ervoor zorgen dat een tent in het tijdsbestek van een paar minuten is opgewarmd tot de gewenste temperatuur. Verwarming is iets wat nauw luistert en waarbij een goed advies op zijn plaats is. Wij staan u dan ook graag met raad en daad bij wanneer u heaters wil huren voor uw feestlocatie.

Gasfles 5 kg

€ 22,50

Gasfles 5 kg

€ 22,50

Gasfles 5 kg 

duitse gasfles

Gasfles 10 kg

€ 45,00

Gasfles 10 kg

€ 45,00

Gasfles 10 kg

Straalkachel op gas

 

prijzen Gasfles op aanvraag ivm met stijgende energie kosten 

 

Een partytent van 8mx4m is in 1 min van 0 naar 20 graden opgewarmt.

Wij geven u graag advies over de benodigde verwarming.

prijzen Gasfles op aanvraag ivm met stijgende energie kosten 

 

Als je deze Piramide vlamheater huurt ben je verzekerd van heerlijke warmte. De schitterende vlammen branden in een beschermde glasbuis met daaromheen een ijzer raamwerk. De flameheater past in nagenoeg al onze tenten welke je bij ons kunt huren. Vanaf terrassen vanaf 16m2 adviseren wij minimaal 2 terrasverwarmers. Het type weer heeft invloed op de warmte-intensiteit van deze terrasvlamverwarmer.

prijzen Gasfles op aanvraag ivm met stijgende energie kosten 

Voeg extra sfeer toe aan uw feest door deze prachtige vuurschaal te huren. Het stijlvolle alternatief voor een vuurkorf. Houtvuur geeft aangename warmte, heerlijk om tot in de late uurtjes bij te zitten! De vuurschaal heeft redelijk compacte afmetingen waardoor er altijd wel een geschikte plek te vinden is.

De vuurschaal heeft een roestige look. Dit is normaal en hoort bij het product.

Deze vuurschaal

  • Afmeting 50x50 cm.
  • Chique en sfeervolle uitstraling
  • Incl. 1 zak gedroogd haardhout
  • Extra hout bij te kopen voor € 5,- per zak

 

 

vuurkorf met zak hout

meerdere zakken hout los verkrijgbaar 

Te Huur

Easy Up vouwtent verwarming - parasolverwarming
Ideaal in een easy up tent of parasol

 

Hangende Halogeen Heater huren
Zeer veilige heater huren verwarmt ruim 6m2

De Elektrische hangende halogeen heater 600/1500watt verwarmt ruim 6m2

De heater hangt boven u hierdoor heeft u meer ruimte voor uw gasten.
Geen open vuur en kinderen kunnen er niet bij.

de Heater is 3500 Watt
dus per groep kunt u 1 heater aansluiten 

De heaters geven gelijk een mooi sfeerlicht op uw feest.

Zoek u echt extra sfeer bijvoorbeeld om soep of gluhwein of chocolademelk in warm te houden dan is de heksenketel met vuurschaal echt een mooie aanvulling, in de pan kan 11 liter en u krijgt alles compleet geleverd.


Hout leveren we er niet bij.


We hebben ook vuurkorven met lampen met vlameffect

Met deze patio heater verwarmt u moeiteloos uw tuin, terras of (party)tent. De stralingswarmte bedraagt 5-7 meter. De patioheater is in te schuiven en daardoor uitstekend te transporteren. De gasfles wordt geplaatst in de voet en is daardoor niet zichtbaar. De warmte van deze terrasverwarmer is instelbaar d.m.v. een regelknop. Een groot voordeel van deze terrasverwarming is de speciale omvalbeveiliging wat er voor zorgt dat de terrasverwarmer direct uitschakelt als hij dreigt om te vallen. 

prijzen Gasfles op aanvraag ivm met stijgende energie kosten 

Al onze Prijzen zijn Inclusief Btw

Waterbestendige terrasverwarmer (IP24-bescherming) om langer te genieten van aangename avonden in de buitenlucht. De verwarmer is verstelbaar in hoogte, voorzien van 3 warmtestanden en levert voldoende warmte voor oppervlaktes tot 12 m2. De terrasverwarmer is bovendien erg veilig; hij heeft een ingebouwde beveiliging, waardoor hij automatisch afslaat als hij omvalt. Er zit ook een fijn rooster op, dat voorkomt dat dat het verwarmingselement kan worden aangeraakt.

Te Huur Ventilatiekachel

Verwarmingsstanden: 2-tredes, Koudstand
Max. verwarmend vermogen: 3.000 W
Functies: Thermostaat, Bescherming tegen oververhitting, Ventilator

zak Haardhout

€ 7,50

zak Haardhout

€ 7,50

Zak hout voor Vuurkorf 

let op dit betreft een koop product

Lounge heater gas

€ 55,00

Lounge heater gas

€ 55,00

Onze Area lounge heaters zijn speciaal ontwikkeld voor verwarming op lage hoogte, bijvoorbeeld voor zittende personen. De heerlijk aangename hittebron geeft precies op de juiste hoogte zijn warmte af. Naast het verwarmen van loungeplekken verhuren we deze heater ook veel voor het creëren van warme hotspots op grotere terreinen.

prijzen Gasfles op aanvraag ivm met stijgende energie kosten