Outdoor

Outdoor

Outdoor materialen die de aandacht trekken Een vijftigste verjaardag of bijvoorbeeld een diplomafeest; het zijn evenementen die vragen om een grootse outdoor aankondiging. Wij van Postmapartyverhuur.nl bieden voor vele feestgelegenheden een ludieke oplossing. Op die manier organiseert u een feest waar uw gasten het nog lang over zullen hebben. Een outdooroplossing van 3,5 meter hoog voor uw deur is namelijk een prachtige aankondiging van uw evenement. U zorgt voor een onvergetelijk evenement of feest waarbij de hoofdpersoon ook echt in de schijnwerpers wordt gezet.
Het aankleden van een feestruimte Een feestruimte buiten aankleden kunt u op vele manieren doen. Een grote opblaasfiguur is daar slechts een voorbeeld van. U kunt er ook voor kiezen om een ruimte aan te kleden met één of meerdere camouflagenetten. Zo kunt u een sfeer bepalen op een buitenlocatie met een paar middelen. Wilt u meer weten over outdoor oplossingen voor uw feest, neemt u dan contact met ons op. Zoekt u iets wat u niet direct op onze website kunt vinden, overlegt u dan ook met ons. Samen komen we tot de perfecte oplossing om uw feest tot een onvergetelijk evenement te maken.

Diversen banners

€ 2,50

Diversen banners

€ 2,50

Diverse banners

50,60,65,67,70,80

hoera jarige 

pensioen 

Camouflagenet groot formaat ongeveer 3x6 meter

Opblaasbare Kerstman

 

Wil je een opblaasbare kerstman huren? Je bent bij ons aan het juiste adres! Met de kerstman voeg je nog meer gezelligheid en sfeer toe aan je event! De kerstman leveren we met een kleine interne blower, haringen en spanmateriaal om de opblaasbare kerstman goed te kunnen verankeren.