Spellen
Spellen voor jong en oud Organiseert u een feest of een evenement, dan wilt u natuurlijk wel dat er het een en ander te doen valt qua spellen. Ook op het gebied van spellen heeft postmapartyverhuur.nl voor u een volledig assortiment. We bieden u spelmateriaal voor jong en oud waar u veel plezier aan zult beleven, en er blijven nieuwe mogelijkheden bijkomen. Of het nu gaat om een volledige pokerset of om bubble ball voetbal; voor iedere wens hebben wij het juiste spelmateriaal in ons assortiment zitten. Zo maakt u van een normaal feest een knalfeest waarbij iedereen op een andere manier met elkaar kennismaakt.
Attracties voor iedereen Wilt u naast de spellen die we in dit gedeelte aanbieden meer attractie hebben voor de kleinere kinderen, dan hebben we ook een gedeelte attractieverhuur. U kunt hier voor de kleine bezoekers van uw feest of evenement een springkussen huren waarop ze zich kunnen uitleven. Uw feest is geheel van A tot Z geregeld en voorzien van entertainment in hoofdletters. Postmapartyverhuur.nl is dan ook het bedrijf wat u graag een totaaloplossing biedt om van uw feest of evenement een succesnummer te maken.

Tafelvoetbalspel

€ 39,00

Tafelvoetbalspel

€ 39,00

Tafelvoetbal spel

mag zeker niet ontbreken op een feestje

wordt geleverd met tafel

Airhockeytafel

€ 39,00

Airhockeytafel

€ 39,00

Leuke compacte Airhockey tafel welke een royaal speelveld van 69*145cm staat deze garant voor het nodige famillie plezier! ,Voorzien van stootvaste kunststof hoeken die de nodige bescherming geven en een stoere print welke in ieder interieur niet zal misstaan.

het betreft hier speeltafel voor kinderen

dus de blower is minder krachtig dan een professionele tafel 

maar geeft wel leuk speelplezier

Afmeting  154 x 80cm

de poten zoals op de foto zijn er niet meer maar de tafel wordt met een losse tafel meegeleverd

Vier op een Rij XXL

€ 25,00

Vier op een Rij XXL

€ 25,00

Dit leuke spel maar dan levensgroot 

leuk voor een feestje 

Automatische Kaartschudder

Dit traditionele houten croquetspel is geschikt voor vier spelers en perfect om in de tuin te spelen. Dit buitenspel vereist een combinatie van concentratie en strategisch denken en is geschikt voor spelers van alle leeftijden (leeftijd 3+). Spelers of teams spelen tegen elkaar door de bal met behulp van de hamer door verschillende poortjes te slaan die op het speelveld staan opgesteld. U scoort punten voor ieder poortje

Maak uw spel compleet met de volgende producten uit ons assortiment:
Lasergamen
Airhockey
Pijl en Boog schieten


Samenvatting:
Met het huren van dit spel heeft u een leuk spel om samen te spelen.

Prijs en Huurperiode:
De genoemde prijs is per huurperiode van 4 dagen. Ophalen is al op donderdagavond mogelijk, retourneren kan op maandagavond. Heeft u andere wensen dan horen we het graag.

Sjoelbak

€ 10,00

Sjoelbak

€ 10,00

Sjoelbak