Spellen
Spellen voor jong en oud Organiseert u een feest of een evenement, dan wilt u natuurlijk wel dat er het een en ander te doen valt qua spellen. Ook op het gebied van spellen heeft postmapartyverhuur.nl voor u een volledig assortiment. We bieden u spelmateriaal voor jong en oud waar u veel plezier aan zult beleven, en er blijven nieuwe mogelijkheden bijkomen. Of het nu gaat om een volledige pokerset of om bubble ball voetbal; voor iedere wens hebben wij het juiste spelmateriaal in ons assortiment zitten. Zo maakt u van een normaal feest een knalfeest waarbij iedereen op een andere manier met elkaar kennismaakt.
Attracties voor iedereen Wilt u naast de spellen die we in dit gedeelte aanbieden meer attractie hebben voor de kleinere kinderen, dan hebben we ook een gedeelte attractieverhuur. U kunt hier voor de kleine bezoekers van uw feest of evenement een springkussen huren waarop ze zich kunnen uitleven. Uw feest is geheel van A tot Z geregeld en voorzien van entertainment in hoofdletters. Postmapartyverhuur.nl is dan ook het bedrijf wat u graag een totaaloplossing biedt om van uw feest of evenement een succesnummer te maken.

Pijl en boog schieten huren

U heeft keuze uit 2 sets

set 1  2x boog Archery huren inclusief  6 veilige Pijlen met kop van schuim en 2 x 10 blikken. (voor jong en oud)

set 2  4x boog Archery huren inclusief  12 veilige Pijlen met kop van schuim en 4 x 10 blikken. (voor jong en oud)

 

 

Bent u op zoek naar een unieke veilige pijl en boog set waarmee uw feest extra bijzonder wordt De pijlen zijn volledig veilig door de schuimen kop. Zou er per ongeluk iemand geraakt worden dan heeft deze geen pijn.Met het huren van deze pijl en boog set zorgt u ervoor dat iedereen vanaf 8 jaar een onvergetelijk feest heeft. Voor de aller kleinste geven we gooizakjes om blikgooien te kunnen spelen erbij!


U heeft de keuze uit  bogen voor kinderen of bogen voor volwassenen.

Hieronder de extra toelichting van de pijl en boog set.

De boog is licht, duurzaam en krachtig. Hij kan gebruikt worden vanaf spelers vanaf 8 jaar en is zowel door recht- als linkshandigen te gebruiken.

De pijlen:
Uitstekende complete pijlen welke uitermate geschikt om veilig te leren boogschieten.

Deze pijlen zijn getest op veiligheid en hebben een kop die is gemaakt van schuim dat ook in de auto-industrie wordt gebruikt. Alle onderdelen aan deze pijlen zijn gemaakt om tot het uiterste te gebruiken. De veren zitten bijvoorbeeld niet op de boog geplakt maar zijn alle 3 uit een stuk gemaakt. Hierdoor zijn de veren van deze pijl zeer geschikt voor intensief gebruik.

De Doelen:

We leveren er 2 x 10 blikken met gooizakjes bij. De allerkleinste kinderen kunnen dan met de zakjes gooien en u kunt er met de pijlen op schieten! Erg veel plezier voor jong en oud.


Pijl en boog schieten huren is ook leuk bij een: Bedrijfsfeest, kinderfeest, vrijgezellenfeest, verjaardag, bruiloft, sweet sixteen party, feest in een zaal, buurt barbeque, bbq enz.

Airhockeytafel

€ 39,00

Airhockeytafel

€ 39,00

Leuke compacte Airhockey tafel welke een royaal speelveld van 69*145cm staat deze garant voor het nodige famillie plezier! ,Voorzien van stootvaste kunststof hoeken die de nodige bescherming geven en een stoere print welke in ieder interieur niet zal misstaan.

het betreft hier speeltafel voor kinderen

dus de blower is minder krachtig dan een professionele tafel 

maar geeft wel leuk speelplezier

Afmeting  154 x 80cm

de poten zoals op de foto zijn er niet meer maar de tafel wordt met een losse tafel meegeleverd

Vier op een Rij XXL

€ 25,00

Vier op een Rij XXL

€ 25,00

Dit leuke spel maar dan levensgroot 

leuk voor een feestje 

Sjoelbak

€ 10,00

Sjoelbak

€ 10,00

Sjoelbak

Lasergamen

€ 50,00

Lasergamen

€ 50,00

Pakket 1

Goedkoop Lasergamen thuis met 8 of meer geweren inclusief 2 camouflagenetten en Bandanas en vlaggen (vanaf 8 jaar) (kan ook opgestuurd worden)

Pakket 2

Goedkoop Lasergamen thuis huren met 16 of meer geweren inclusief 4 camouflagenetten en Bandanas en targets (vanaf 8 jaar) (kan ook opgestuurd worden)

Pakket 3

Goedkoop Lasergamen thuis met 24 of meer geweren inclusief 4 camouflagenetten en Bandanas en targets (vanaf 8 jaar) (kan opgestuurd worden)

Pakket 4

Goedkoop Lasergamen thuis met 32 of meer geweren inclusief 6 camouflagenetten en Bandanas en targets (vanaf 8 jaar) (kan opgestuurd worden)

Automatische Kaartschudder

Dit traditionele houten croquetspel is geschikt voor vier spelers en perfect om in de tuin te spelen. Dit buitenspel vereist een combinatie van concentratie en strategisch denken en is geschikt voor spelers van alle leeftijden (leeftijd 3+). Spelers of teams spelen tegen elkaar door de bal met behulp van de hamer door verschillende poortjes te slaan die op het speelveld staan opgesteld. U scoort punten voor ieder poortje

Maak uw spel compleet met de volgende producten uit ons assortiment:
Lasergamen
Airhockey
Pijl en Boog schieten


Samenvatting:
Met het huren van dit spel heeft u een leuk spel om samen te spelen.

Prijs en Huurperiode:
De genoemde prijs is per huurperiode van 4 dagen. Ophalen is al op donderdagavond mogelijk, retourneren kan op maandagavond. Heeft u andere wensen dan horen we het graag.