Verlichting
Verlichting voor iedere sfeer Met de juiste verlichting kunt u bij ieder feest en evenement gemakkelijk de sfeer bepalen. Daarbij kunt u uiteraard kiezen voor functionele verlichting met schijnwerpers maar u kunt ook kiezen voor priksnoeren met feestverlichting waarmee u bijvoorbeeld een looppad sfeervol kan verlichten. Wanneer u op zoek bent naar de ultieme oplossing voor uw feest bent u bij Postmapartyverhuur.nl aan het juiste adres.

Veiligheid en sfeer Verlichting is iets wat meer doelen dient dan alleen een praktisch iets. U biedt uw gasten bij een evenement of feest wat u in de avond organiseert een belangrijk stuk veiligheid. Dat zorgt ervoor dat een evenement in goede orde zal verlopen. Het is een facet van uw feest waarbij u wellicht hulp nodig heeft om de juiste zaken te huren. Wij staan u graag met raad en daad bij op dit gebied. Heeft u een locatie in gedachten, dan kunnen wij met u meedenken over mogelijkheden om de locatie te verlichten en eventueel stroompunten aan te leggen. Een totaaloplossing bereikt u met Postmapartyverhuur. Uw evenement wordt professioneel aangekleed en zal een lichtend voorbeeld zijn waar u nog lang tevreden op kan terugkijken.

Verlichting

maak u party sfeervol met een prikkabel verlichting

verkrijgbaar met witled of Multicolorled

u kunt iedere lamp apart de door u gewenste kleur geven

bouwspot led

€ 5,00

bouwspot led

€ 5,00

met deze bouwspot led kunt u ook objecten mee uitlichten 

met een kleurenfilter krijgt u mooie effectten

deze spots worden niet heet dus geen kans op verbrandingsgevaar

zoals bij Hallogeenspots

Led bouwlamp accu

€ 10,00

Led bouwlamp accu

€ 10,00

Oplaadbare accu schijwerper. Voorzien van een 10 Watt sterke led chip. Ideaal toepasbaar op plekken waar geen vaste stroomaansluiting beschikbaar is. Bijvoorbeeld tijdens het opbouwen en afbreken op locatie of tijdens bouwwerkzaamheden.

 

led spot 20 watt

€ 7,50

led spot 20 watt

€ 7,50

Multicolor Parspot

€ 35,00

Multicolor Parspot

€ 35,00

Parspot huren
Parspot voor binnen en buiten. 14x3Watt Leds