Ledproducten
Uw feest kleurrijk met diverse ledproducten
Wilt u een feest wat u mooi kleurrijk maakt en wat een lichtend voorbeeld moet zijn, dan is de keuze voor ledproducten snel gemaakt. Het mooie van deze producten is dat ze heel gemakkelijk de juiste sfeer creëren bij een feest. Daarnaast verbruiken ze weinig stroom waardoor ze gemakkelijk en multifunctioneel inzetbaar zijn. U kunt de producten uit ons assortiment dan ook gebruiken als bijvoorbeeld een champagnekoeler of een zitkubus maar ook als een lichtobject.
Licht in uw loungehoek
Een loungehoek is de ideale ontmoetingsplek tijdens een feest. Het is de plek waar bezoekers van een feest of een evenement even rustig met elkaar kunnen zitten. Om deze locaties extra sfeer te geven wordt er vaak gebruik gemaakt van ledproducten. Een loungehoek met ledverlichting is de ideale plek om samen te praten en rust te zoeken in een druk evenement. Wilt u uw feest of evenement wat extra kleur en sfeer meegeven maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken, neemt u dan contact op met postmapartyverhuupostmapar.nl. Samen met u komen we tot een mooie sfeervolle oplossing om kleur en uitstraling te geven aan uw feest of evenement.

led ice cube

€ 29,00

led ice cube

€ 29,00


Led Cube / Kubus huren met ijsbak
Led Cube / Kubus 40 x 45 huren met accu voor 10 uur.

deze kubus is te gebruiken als ijsbak en een kubus om op te zitten

Ledbar

€ 69,00

Ledbar

€ 69,00

Unieke Drank- en hapjestafel met Led verlichting en rvs schaal welke u kunt vullen met water om uw drinken te koelen.

 

 

Steigerhouten statafel huren met ledverlichting en wijnrekken
2 Statafels 80x80 / Bar 160cm breed met led verlichting en wijnrekken huren (demontabel)

Kleurrijke LED Ijsemmer Grote Capaciteit Wijnkoeler Waterdicht met Kleuren Veranderen Champagne Bier Emmer Bars Night Party