Partytenten/kramen
Met partytenten/kramen uw evenement maken Organiseert u een braderie of een fair, dan is de keuze voor partytenten/kramen een keuze die u als eerste moet gaan maken voor u verder gaat met het aankleden van een evenement. Postmapartyverhuur.nl biedt u op dit gebied een uitgebreid assortiment. U kunt kiezen voor kleinere kramen waarin zaken smaakvol kunnen worden aangeboden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor partytenten waarin u overdekt gasten kan ontvangen. Wanneer u een evenement organiseert waarin u deze middelen gaat inzetten is het goed om rekening te houden met een aantal zaken.
Als het een stormachtige dag wordt Het weer is het enige wat wij niet voor u kunnen regelen. Wanneer het een stormachtige dag wordt is het dan ook zaak dat u de partytenten/kramen goed stevig vastzet. Dat is de reden waarom wij naast mooi materiaal ook versteviging aanbieden. Denkt u in dat geval bijvoorbeeld aan ballastblokken. U kunt daarmee zorgen dat het materiaal goed verankerd blijft staan. Heeft u mankracht nodig om een terrein op te bouwen, dan kunt u gebruik maken van onze montageservice. U krijgt dan een compleet opgebouwd evenement gepresenteerd wat voor u direct te gebruiken is. Zo wordt u als organisator van een markt, braderie of fair compleet ontzorgd.

Opgelet : Als u een tent huurt die op niet particuliere grond geplaatst dient te worden , heeft u daar vergunning van de gemeente of Eigenaar voor nodig , zonder vergunning plaatsen wij geen tenten(dit geldt niet als de tenten op eigen terrein worden neergezet),als u de tenten zelf plaatst is dat geheel op uw eigen risico 

Tenten

Opbouw aanvragen tent minimaal 1week van te voren melden bij de verhuurder

indien korter dan 7 dagen zijn wij genoodzaakt een spoedtoeslag te berekenen van 50 euro per tent

Klik op de Productgroep om uw keuze te maken

 

Ballastblok ± 25 kg.

 

 

Voor het verzwaren van een tent of luchtkussen.

 

Ballastblokken 400 kg. per blok

 

Wanneer er voor verankering geen haringen in de grond geslagen kunnen worden.  ballastblokken gebruikt

 

vloerdelen

€ 7,50

vloerdelen

€ 7,50

vloerdelen per deel

3x0,5 = 3 meter x 50cm

4x0.5 =4 meter x 50 cm

Houten Marktkraam

€ 50,00

Houten Marktkraam

€ 50,00

Nostalgische Sfeerkraam. Ook leuk als limonadebar op je feest! Gemaakt van douglas hout. Leverbaar in grote aantallen.  Creëer een warme sfeer. Fantastisch bij jaarmarkten, winterfairs, bosfairs, kerst markten, braderieën, beurzen, tentoonstellingen en rommelmarkten. Ook veel gebruikt voor de uitgifte van drank op (vintage) bruiloften.

Marktkraam

€ 30,00

Marktkraam

€ 30,00

 
Marktkraampje

-Afmeting (lxbxh) 200x70x232

-Excl. Opbouwen/afbreken

Parasol met voet

€ 30,00

Parasol met voet

€ 30,00

Parasol met voet ecru of antraciet