Home » Tenten/Partykraam

Partytenten/kramen
Met partytenten/kramen uw evenement maken Organiseert u een braderie of een fair, dan is de keuze voor partytenten/kramen een keuze die u als eerste moet gaan maken voor u verder gaat met het aankleden van een evenement. Postmapartyverhuur.nl biedt u op dit gebied een uitgebreid assortiment. U kunt kiezen voor kleinere kramen waarin zaken smaakvol kunnen worden aangeboden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor partytenten waarin u overdekt gasten kan ontvangen. Wanneer u een evenement organiseert waarin u deze middelen gaat inzetten is het goed om rekening te houden met een aantal zaken.
Als het een stormachtige dag wordt Het weer is het enige wat wij niet voor u kunnen regelen. Wanneer het een stormachtige dag wordt is het dan ook zaak dat u de partytenten/kramen goed stevig vastzet. Dat is de reden waarom wij naast mooi materiaal ook versteviging aanbieden. Denkt u in dat geval bijvoorbeeld aan ballastblokken. U kunt daarmee zorgen dat het materiaal goed verankerd blijft staan. Heeft u mankracht nodig om een terrein op te bouwen, dan kunt u gebruik maken van onze montageservice. U krijgt dan een compleet opgebouwd evenement gepresenteerd wat voor u direct te gebruiken is. Zo wordt u als organisator van een markt, braderie of fair compleet ontzorgd.

Tenten

Klik op de Productgroep om uw keuze te maken

Geschikt om de stormbanden aan vast te maken

Montageservice

€ 45,00

Montageservice

€ 45,00

Wilt u uw product laten (De)monteren

ook dat kunnen wij voor uw doen

Per situatie op aanvraag, prijs vanaf € 45,--per uur

inclusief Btw per tent

 

Ballastblokken 400 kg. per blok

 

Wanneer er voor verankering geen haringen in de grond geslagen kunnen worden.  ballastblokken gebruikt

 

Partykraam

€ 20,00

Partykraam

€ 20,00

Partykraam

Tafel Hoogte 74cm lengte 180cm breedte 72 cm

 

De hoogte van de bovenbouw van tafel tot dak is 115 cm(inclusief tafel 185 cm)
Van tafel tot nok 145 cm ( inclusief tafel 215cm )
De breedte van het dak is 80 cm

Al onze Prijzen zijn Inclusief Btw

Nostalgische Sfeerkraam. Ook leuk als limonadebar op je feest! Gemaakt van douglas hout. Leverbaar in grote aantallen.  Creëer een warme sfeer. Fantastisch bij jaarmarkten, winterfairs, bosfairs, kerst markten, braderieën, beurzen, tentoonstellingen en rommelmarkten. Ook veel gebruikt voor de uitgifte van drank op (vintage) bruiloften.

Marktkraam

€ 25,00

Marktkraam

€ 25,00

 
Marktkraampje

-Afmeting (lxbxh) 200x70x232

-Excl. Opbouwen/afbreken

Parasol

€ 7,50

Parasol

€ 7,50

Parasol nodig

laat uw gasten in de schaduw zitten