Discoverlichting

Met discoverlichting een feestje bouwen Discoverlichting is absoluut onmisbaar wanneer u een feestje gaat bouwen. Of het nu gaat om een mooi verlichte dansvloer of om een sfeerverlichting in de loungehoek; postmapartyverhuur heeft wat u nodig heeft om een mooie sfeer te creëren. Daarbij is het uiteraard volledig aan u wat u allemaal wilt huren voor uw feest of evenement. Heeft u een visie maar weet u niet hoe u deze exact moet vormgeven dan zijn wij er ook voor u. We staan u graag met raad en daad bij om de juiste toon te zetten bij een feest.
Verlichting en geluid voor alle stijlen Discoverlichting is iets wat uw feest absoluut persoonlijk maakt. Wanneer u daarnaast ook professioneel geluid wilt regelen is dit iets waarbij wij graag met u meedenken. U geeft aan bij ons wat de muziekstijl is die u ten gehore gaat brengen en wij komen samen met u tot een mooie totaaloplossing. Een feest waarbij de verlichting en het geluid goed zijn geregeld is iets waar u nog lang met uw gasten tevreden naar zal terugkijken. Door gebruik te maken van onze diensten hoeft u tijdens het evenement alleen maar te genieten; wij van postmapartyverhuur.nl doen de rest voor u.


BeamZ BUV63 compacte LED Blacklight BAR met 6x 3W LED's

Mini Stroboscoop 20W

 

Uit deze supercompacte stroboscoop van nog geen 15 cm diep komt verrassend veel licht! Laat hem flitsen op een snelheid tussen de 0 en 10 flitsen per seconde en uw feestje of DJ-set ziet er al meteen een stuk spannender uit. En dan wordt deze geweldig betaalbare 20 Watt jongen ook nog eens geleverd inclusief ophangbeugel. Een apparaat in het stopcontact pluggen is alles wat u hoeft te kunnen.

 

Led par spot

€ 20,00

Led par spot

€ 20,00
 

Parspot voor binnen en buiten. 14x3Watt Leds

 

Deze Parspot is zeer geschikt om uw feest mee aan te lichten. Er kunnen verschillende kleuren en programma's gekozen worden.

De Parspot is voorzien 14 RGB LEDs van 3 Watt die de armatuur een totale lichtopbrengst van 2010 LUX op 2 meter geven. Een IP65 classificatie geeft aan dat de hij zowel binnen als buiten te gebruiken is. Uitermate geschikt voor het verlichten van gebouwen maar misstaat zeker niet in concert- of evenementenhallen.

Een uitmuntende kleurmenging wordt bereikt door de verschillende kleuren LEDs dicht bij elkaar te monteren. Zo lijkt het alsof de kleuren uit één bron afkomstig zijn. De lichtopbrengst van de verschillende kleuren is zo afgestemd dat een optimale kleurmenging wordt bereikt. De behuizing is bestand tegen weersinvloeden waardoor de armatuur permanent buiten kan blijven. Hierdoor parspot uitstekend te gebruiken om gebouwen of bijvoorbeeld kunstwerken te verlichten.

 

lichtorgel

€ 2,50

lichtorgel

€ 2,50

lichtorgel  voor het ouderwetse discogevoel

maak u party super met deze mooie spiegelbol

word geleverd met spot en motor

spiegel flower

€ 10,00

spiegel flower

€ 10,00

deze spot geeft echt een leuk feestgevoel op uw party

  1. Met deze rookmachine vult u snel een ruimte, het mooiste is om de rookmachine te combineren met onze lasers. De rookmachine wordt geleverd met een volle tank vloeistof  Hiermee kunt u bij normaal gebruik een avond doen
  2. extra vloeistof is apart leverbaar

Uplighting toepassingen, decoratie of zelfs discotheekverlichting. De Parspot is veelzijdig in te zetten. Dankzij Tri-LED techniek wordt een nette kleurenmenging gerealiseerd, waardoor warme kleuren gemaakt kunnen worden.

Design en lichtbron van de Parspot

Het ontwerp van de spot kan lekker klein blijven dankzij de 7 Tri-LED modules. Hierdoor is de spot eenvoudig weg te werken of te transporteren. De lichtbron bestaat uit zeven LED modules waarbij rood, groen en blauw te mengen zijn. Hierdoor kunt u talloze kleurencombinaties maken.

De dubbele beugel verraadt ook een stuk veelzijdigheid. Zo is de spot op de vloer te zetten, voor gebruik als uplighting spot. De spot wordt dan tegen de muur geplaatst en schijnt langs de muur omhoog.

Bediening en controle van de LED spot

De spot is uitgebreid in toepassingsmogelijkheden, maar ook in werkmodi. Zo kan hij geluidsgestuurd werken, via de afstandsbediening kunt u zelf alle kleuren en programma's kiezen.

Lichtorgel led

€ 15,00

Lichtorgel led

€ 15,00

fleur uw feest op met dit leuke lichtorgel 

geluid gestuurd

mini laser

€ 2,50

mini laser

€ 2,50

geef een leuk licht effect op uw feestje 

werkt op baterij of 6 volt

laserspot

€ 2,50

laserspot

€ 2,50

maak mooie figuren met deze laserspot voor binnen en buiten

sprietenlamp

€ 2,50

sprietenlamp

€ 2,50

met deze sprietenlamp geeft brengt u sfeer op u party


Oei oei, op je feestje gingen je partygangers hard tot in de kleine uurtjes. Politie voor de deur! Of toch niet? Het blijkt gelukkig de Party FunLights mini zwaailamp blauw te zijn. Dit zwaailicht levert een draaiend blauw licht op, een spannende toevoeging voor de feestvloer!

Bellenblaasmachine

€ 29,00

Bellenblaasmachine

€ 29,00

Bellenblaasmachine bellenblazer huren

Bellenblaasmachine welke veel bellen blaast inclusief bellenblaas vloeistof

Led spots

€ 49,00

Led spots

€ 49,00

Algemeen

In plaats van het huren van diverse losse LED-spots kunt u ook kiezen voor een complete lichtbasis. Wij verhuren voor u vier krachtige LED-spots samen in 1 lichtset. Deze bestaat uit vier RGB LED-spots, met per spot 7 Tri-Color Leds van 3 Watt. Deze garanderen een hoge lichtopbrengst en een rijk kleurenaanbod. De spots worden inclusief lichtstatief, koffer en flightbag (voor het statief) geleverd. Daarnaast wordt een praktische voetcontroller meegeleverd, waarmee de ComPar Kit 2 kan worden bediend, terwijl u de handen vrij houdt voor andere zaken: perfect voor DJ's, muzikanten en andere uitvoerenden. Deze LED-lichtset is een sterke keuze voor wie allround LED-set zoekt.

 

sunflower

€ 10,00

sunflower

€ 10,00

met deze sunflower wordt uw feest helemaal te gek

par 56 spot

€ 5,00

par 56 spot

€ 5,00

par 56 spot 300 watt

Sneeuwmachine

€ 29,00

Sneeuwmachine

€ 29,00

Sneeuwmachine huren

Sneeuwmachine  met afstandsbediening.

de machine wordt geleverd met een volle tank vloeistof

extra vloeistof apart verkrijgbaar

Led spot

€ 27,50

Led spot

€ 27,50

Geschikt voor het sfeervol uitlichten van de wat grotere objecten in alle kleurtinten naar wens. Bijvoorbeeld een boom, tentwand, beeld of decorwand. De spot is spatwaterdicht en zowel te monteren op een statief als te gebruiken als grondspot met de meegeleverde vloerstandaard.

 

ruukvloestof 5 liter

bellenblaasvloeistof 1 liter

vloeistof sneeuwmachine 5 liter

rook vloeistof 1 liter

bellenblaasvloeistof 5 liter

vloeistof sneeuwmachine 1 liter